Adults

Home / Dansstijl / Adults

Moderne dans

Wil je helemaal opgaan in een dans? Je gevoelens en emoties uiten doormiddel van dans? Langgerekt en sierlijk bewegen alsook laag bij de vloer? Wordt je geraakt door mooie muziek en wil je een publiek kunnen ontroeren met jouw bewegingen?
Dan is moderne dans echt jouw stijl!

Deze stijl was vroeger doorgaans minder bekend dan bijvoorbeeld hiphop. We zijn blij dat televisieprogramma’s zoals “So you think you can dance” deze stijl hebben doen leven bij het grote publiek.

Deze stijl bieden we dus ook aan voor volwassenen met danservaring. In het rooster heet dit Modern advanced.

Docent: Ine

Dance & Fiësta

Deze les is echt een work out! Doormiddel van combinaties (variërend van Streetdance tot Latin) op opzwepende muziek, werk je op een aangename manier aan je conditie. In 9 à 10 weken worden de danscombinaties aangeleerd door onze super enthousiaste docenten! Na drie lessen zal je merken dat je de verschillende danspatronen makkelijker oppikt. Daardoor neemt de intensiteit van de training vanzelf toe. De les heeft een hoog FUN-karakter en een heerlijk tempo. Wil je aan je lichamelijke en geestelijke fitheid werken? Dan is dit jouw les!!

NIEUW!! Ook opengesteld voor jong volwassenen (Teens vanaf 16jaar) en naast woensdagavond ook op zaterdagochtend om 9u!

Docenten: Kelly (woensdag) en Rinske (zaterdag)