Cem

Home / Cem

Cem

Docent

Ik ben al heel lang bekend bij In2Dance. Vroeger heb ik namelijk zelf verschillende lessen streetdance/ modern gevolgd bij deze dansschool, toen nog Batico.
Nadat ik de keuze maakte om me meer te gaan focussen op hiphop en me graag verder wilde oriënteren, kwam ik al vrij snel terecht in verschillende wedstrijdteams. Met mijn crew ‘The CDK’ heb ik verschillende nationale en internationale titels behaald en heb ik ook meegedaan aan het televisieprogramma ‘Battle on the dancefloor’. Mijn tofste herinnering aan deze tijd was toen we Nederland mochten vertegenwoordigen op de World of Dance finales in LOS ANGELES!!
Ik heb als danser mogen werken in de liveshows van Idols (2016 & 2017), in het TV programma DanceDanceDance (NL&UK) en ik heb deelgenomen aan het programma DanceSing.
Al deze ervaringen neem ik mee tijdens mijn lessen bij In2Dance. Op dit moment geef ik de wedstrijd groepen Iconic & Incredibles les. Daarnaast train ik ook de voorselectie & Streetdance 2. Tijdens mijn lessen zal je me vaak zien lachen maar daarnaast probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen het beste in zichzelf naar boven haalt!
Zie ik je een keertje in een van mijn lessen?
foto cem
Profile details
Comments are closed.