Ine

Home / Ine

Sinds 1 augustus 2017: eigenaresse van Dansstudio Batico.
Sinds 1 augustus 2018: naam van de school wordt In2Dance!

Ik wist al vroeg in mijn tienerjaren: ik wil later een eigen dansstudio! Alles op mijn weg hierheen heeft mij tot mijn eigen stijl van lesgeven en visie geleid. De combinatie van mijn opleidingen en ervaringen, maakt dat ik in mijn lessen passie, inleving, plezier en gevoel alsook analytische opbouw en blessurepreventie graag combineer. Ook het omgaan met emoties door middel van dans vind ik een interessante piste om te bewandelen. Een goede band met mijn leerlingen en hun sociale en emotionele ontwikkeling hebben een hoge prioriteit in mijn danslessen.

Naast dansen heb ik een hele actieve vriendengroep waardoor ik me nooit hoef te vervelen ;-). Ik geniet van festivals, reizen, lekker uiteten gaan en ik heb er sinds kort ook een leuke hobby bij, namelijk improvisatietheater. Dit laatste doe ik samen met mijn vriend Jelle.

Ik geef alle reguliere lessen moderne dans (kinderen, jongeren en volwassenen) alsook de lessen voor de wedstrijdteams in moderne dans.. Verder train ik ook de Streetdance 1 en de Jamkids 1,2 en 3.
Graag tot in mijn lessen 🙂 !

foto Ine
Profile details
Socials
Comments are closed.